2023 Honda CR-V-teaser Voor Zomerdebuut

  • Whatsapp
2023 Honda CR-V-teaser Voor Zomerdebuut
2023 Honda CR-V-teaser Voor Zomerdebuut

Dit jaar komt er een geheel nieuwe Honda CR-V. En de automaker kreeg dinsdag voor het eerst een glimp van de nieuwe stijl van crossover, voorafgaand aan zijn officiële debuut deze zomer.

Wat weet u over de nieuwe CR-V? niet echt. De teaser toont een slankere SUV dan voorheen met slanke LED-koplampen en een slanker onderpaneel wanneer je op de galerij klikt. Aan de achterzijde behoudt de CR-V 2023 de gebruikelijke verticale SUV-verlichtingselementen en slanke horizontale koplampen. Je kunt ook de hybride badge zien die bevestigt dat Honda de CR-V zal blijven aanbieden met een benzine-elektrische aandrijflijn.

De CR-V wordt gelanceerd in wat Honda het ‘jaar van de SUV’ noemt. Het bedrijf is ook van plan om dit jaar een geheel nieuwe HR-V te onthullen, die zal worden ontgrendeld onder Honda’s wachtende CR-V.

We weten niet precies wanneer Honda de nieuwe CR-V deze zomer zal introduceren, maar we kijken uit naar meer details van tijd tot tijd.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *